Van Frontberghe logo

Hecht familiebedrijf sinds de jaren '80

Samenwerking met experten

Ecologisch en duurzaam hout

Verkiest u eikenhout als houtsoort voor uw balken? Dat vindt u bij ons bedrijf. Hendrickx Hout is een Mechels familiebedrijf dat al sinds de jaren ‘80 gepassioneerd is door alle houtsoorten en gespecialiseerd is in Europees hardhout. Onze vakmensen staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

Neem contact op
Hendrickx Hout - Over ons
Hendrickx Hout - Over ons

Eikenhout voor uw balken in Mechelen bestellen

Balken in eikenhout zijn de laatste jaren zeer populair. Zo worden ze vaak gebruikt voor poolhouses, omheiningen en poorten. Wij, als leverancier van producten in eik, kunnen zowel balken aanbieden die vers gezaagd werden, als winddroge. We garanderen u bovendien een hoge kwaliteit aan een lage prijs. Bent u eerder op zoek naar planken in eikenhout, in plaats van balken? Ook om eiken planken te bestellen kunt u bij ons terecht. Sinds recent bieden we ook een extra service aan. Zo schaven en/of verzagen we uw balken in eikenhout.

Contacteer ons nu

Bent u geïnteresseerd om balken in eikenhout aan te kopen? Vertrouw dan op ons. Naast dat we gespecialiseerd zijn in Europees hardhout, dragen wij ecologie en duurzaamheid ook hoog in het vaandel. Al onze houtproducten zijn voorzien van PEFC- en FSC©-certificaten. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op via het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

Bezoek Hendrickx Hout in Mechelen