Van Frontberghe logo

Hecht familiebedrijf sinds de jaren '80

Samenwerking met experten

Ecologisch en duurzaam hout

Bent u op zoek naar een bedrijf om eikenhout balken bij te bestellen? Dan heeft u dat bedrijf gevonden! Hendrickx Hout is een Mechels familiebedrijf dat al sinds de jaren 80 gepassioneerd is door alle houtsoorten en gespecialiseerd is in Europees hardhout. Onze vakmensen staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

Neem contact op
Hendrickx Hout - Over ons
Hendrickx Hout - Over ons

De mooiste eikenhout balken in Mechelen

Balken in eikenhout zijn de laatste jaren zeer populair. Zo worden ze vaak gebruikt voor poolhouses, omheiningen en poorten. Wij, als leverancier van allerlei producten in eik, kunnen balken aanbieden die zowel vers gezaagd werden als winddroge. We garanderen u bovendien een hoge kwaliteit aan een lage prijs! Bent u eerder op zoek naar planken dan balken? Ook voor eiken planken kunt u bij ons terecht. Sinds recent bieden we ook een extra service aan. Zo schaven en/of verzagen we uw balken in eikenhout.

Contacteer ons nu

Bent u geïnteresseerd om balken in eikenhout aan te kopen? Vertrouw dan op ons! Naast dat we gespecialiseerd zijn in Europees hardhout, dragen wij ecologie en duurzaamheid ook hoog in het vaandel. Al onze houtproducten zijn voorzien van PEFC- en FSC©-certificaten. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op via het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

Bezoek Hendrickx Hout in Mechelen