Van Frontberghe logo

Hecht familiebedrijf sinds de jaren '80

Samenwerking met experten

Ecologisch en duurzaam hout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke houthandel in Antwerpen, in België? Dan moet u bij houthandelaar Hendrickx Hout uit Mechelen zijn. Al jaren leveren wij als groothandel in hout de beste Europese en tropische houtsoorten in Vlaanderen en bij uitbreiding in heel België. Dat hout is  bovendien duurzaam en voorzien van de juiste certificaten.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

Neem contact op
Hendrickx Hout - Over ons
Hendrickx Hout - Over ons

Uw houthandel in Antwerpen en omstreken

Wij werken al jaren samen met de beste houtzagerijen in Europa. Daardoor kunnen wij als houthandel met trots zeggen dat we hout van hoge kwaliteit aan een lage prijs kunnen aanbieden in Vlaanderen en de rest van België. Wij werken daarnaast als groothandel in hout ook samen met verschillende partners in Vlaanderen, zoals interieurbedrijven en fabrikanten van ramen en deuren. Bij onze houthandel in Antwerpen, in België, vindt u echter niet enkel Europese houtsoorten, zoals de eik en de beuk, maar ook verschillende andere soorten. Zo vindt u ook de Amerikaanse notelaar en kunt u verschillende soorten tropisch hout kopen, zoals padouk. Door de jarenlange ervaring van onze houthandelaar en onze passie voor hout beloven wij, als groothandel in Vlaanderen, u de allerbeste service.

Wat u kunt verwachten bij onze houthandel in Antwerpen

Door voor onze groothandel in Vlaanderen, te kiezen, bent u zeker van het meest kwalitatieve hout. Wij gaan als houthandelaar immers op zoek naar stammen met een grote zuiverheid. Dat geldt wanneer u massief hout wilt kopen bij onze houthandel in Antwerpen, in België, maar ook voor andere houtsoorten. Wij beschikken als houthandelaar namelijk over een ruim assortiment aan houtsoorten. Denkt u hierbij aan onder meer populier, olm, kastanje en meer. Bij onze houthandel in Antwerpen, in Vlaanderen, vindt u dus gegarandeerd het hout waar u naar op zoek bent.

Reken op ons

Wilt u een beroep doen op een goede groothandel in hout? Dan heeft u met ons bedrijf de juiste houthandel in België gevonden. Onze groothandel in hout garandeert u de beste service aan een democratische prijs. Bovendien zijn wij een houthandelaar die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Al het hout dat wij als houthandelaar verhandelen is ecologisch geproduceerd en beschikt over het PEFC- en FSC®-certificaat. Wilt u meer informatie over onze producten, zoals onze eikenhouten balken? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be. Dan koppelen wij vervolgens zo snel mogelijk terug met meer informatie over het hout dat wij als houthandel uit Antwerpen verhandelen in Vlaanderen.

Bezoek Hendrickx Hout in Mechelen