Van Frontberghe logo

Hecht familiebedrijf sinds de jaren '80

Samenwerking met experten

Ecologisch en duurzaam hout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke groothandel in hout en dat liefst in de omgeving van Mechelen? Dan moet u bij Hendrickx Hout zijn! Al jaren leveren wij de beste Europese en tropische houtsoorten, die bovendien allemaal duurzaam zijn en voorzien zijn van de juiste certificaten!

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

Neem contact op
Hendrickx Hout - Over ons
Hendrickx Hout - Over ons

Groothandel in verschillende soorten hout

Wij werken al jaren samen met de beste houtzagerijen in Europa en kunnen daardoor met trots zeggen dat we hoge kwaliteit aan een lage prijs kunnen aanbieden. Wij werken daarnaast als groothandel in hout ook samen met verschillende partners, zoals interieurbedrijven en fabrikanten van ramen en deuren. Bij ons vindt u niet echter niet enkel Europese houtsoorten, zoals de beuk, maar ook verschillende andere soorten. Zo vindt u ook andere soorten zoals de Amerikaanse notelaar en verschillende tropische houtsoorten, zoals padouk. Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor hout beloven wij u de allerbeste service.

Reken op ons

Wilt u beroep doen op een goede groothandel in hout? Dan heeft u het juiste familiebedrijf gevonden! Wij garanderen u de beste service aan een democratische prijs. Bovendien zijn wij een groothandel in hout die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt! Al het hout dat wij verhandelen is ecologisch geproduceerd en beschikt over het PEFC- en FSC®-certificaat. Wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

Bezoek Hendrickx Hout in Mechelen