Essen planken

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Zoekt u een manier om essen planken te kopen en dat in de omgeving van Mechelen? Dan bent u meer dan welkom bij onze houthandel, Hendrickx Hout. Wij zijn al sinds de jaren ‘80 gespecialiseerd in Europees hardhout. Onze vakmensen staan u graag bij wanneer u essen planken wilt aankopen.


Wilt u graag essen planken bestellen?


Essen planken aan een hoge kwaliteit

Wij werken al jaren samen met de beste houtzagerijen uit Europa. Zo garanderen wij u planken in es, aan de hoogste kwaliteit en dat aan een lage prijs. Es is een taaie houtsoort die sterk en goed te buigen is en gebruikt wordt voor onder andere gereedschapsstelen en ladders. Essen planken gebruikt u ook voor interieurtoepassingen zoals tafels, trappen, vloeren en kasten. U vertrouwt op ons indien u degelijke houten planken wilt bestellen. Ook om massief beukenhout te kopen of een tropische houtsoort aan te schaffen, kunt u terecht bij ons.

Amerikaanse notelaar bestellen

Bel of mail ons voor meer info

Wenst u meer informatie over onze houtproducten of over wie we zijn en wat we doen? Dat kan zeker. Ook wanneer u essen planken of andere producten wilt bestellen, kunt u terecht bij onze houthandel. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te e-mailen. Dat kunt u doen op het nummer +32 15 27 27 37.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x