Franse notelaar

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Als u producten van Franse notelaar wilt bestellen moet u een beroep doen op ons, Hendrickx Hout uit Mechelen. Naast een ruim assortiment in Europese houtsoorten, zoals dus de Franse en Europese notelaar, kunt u ook verschillende tropische houtsoorten kopen bij ons, zoals padouk. Wij beschikken ook over materialen van Amerikaanse notelaar.


Wilt u graag producten van Franse notelaar bestellen?


De mooiste Franse notelaar bestellen in Mechelen

Bent u op zoek naar een groothandel of leverancier in hout om producten van bijvoorbeeld de Franse notelaar of een andere Europese notelaar te kopen? Dan zit u goed bij ons. De Europese notelaar die u bij ons kunt kopen is geschikt voor allerlei binnenschrijnwerk zoals trappen, meubels en parket. Daarnaast is de Europese notelaar die u bij ons aan een mooie prijs zal kopen, gemakkelijk bewerkbaar. Wij engageren ons om de meest ecologische en duurzame houtproducten te ontwikkelen aan hoge kwaliteit. Zo beschikken onze producten over alle nodige certificaten zoals de PEFC- en de FSC©-certificaten. Dus, genoeg redenen om uw producten van een Europese notelaar, zoals de Franse, bij ons te kopen. Datzelfde geldt voor uw essen planken, uw eiken bolen en nog veel meer.

Amerikaanse notelaar bestellen

Vertrouw op ons

Vertrouw op ons wanneer u de beste houtproducten wil kopen, zoals degelijke producten uit Europese notelaar of beuken planken. Wij zijn een houthandel dat gepassioneerd is door hout en dat zich sinds de jaren ‘80 al specialiseert in Europees hardhout. Bent u geïnteresseerd in onze houtproducten, zoals Franse notelaar of massief hout? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Dit kan op het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x