Groothandel eikenhout

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u een beroep doen op een groothandel die gespecialiseerd is in eikenhout? Dan heeft u met ons de hoofdprijs gewonnen. Hendrickx Hout uit Mechelen is sinds de jaren ‘80 gepassioneerd door hout en specialiseert zich in eikenhout. Bent u echter op zoek naar een ander type hout? Geen zorgen, wij bieden nog veel meer aan.


Wilt u graag producten van eikhout bestellen?


Mechelse groothandel in eikenhout

Hendrickx Hout is een betrouwbare groothandel waar u kwalitatief eikenhout kunt bestellen. Eikenhout wordt naast voor boerderijen en huizen tegenwoordig ook veel gebruikt voor luxueuze tuinhuizen en overkappingen. Eikenhout is een degelijke en kwalitatieve houtsoort die zeker tegen een stootje kan. Wij werken overigens al jaren samen met de beste Europese houtzagerijen en kunnen met trots zeggen dat onze houtproducten beschikken over de PEFC- en FSC©-certificaten. Met andere woorden: duurzaamheid en ecologie behoren tot onze prioriteiten. Als groothandel in eikenhout zijn wij leverancier van eikenhouten balken en planken. Maar ook andere houten planken, in onder andere massief beuk of es kunt u bij ons bestellen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Maak nu een afspraak bij ons

Wij zijn veel meer dan een groothandel in eikenhout. De vakmensen van onze houthandel zetten alles op alles om u van de beste service te voorzien. Bij ons kunt u terecht voor alle vragen omtrent onze houtproducten of om te bepalen bij welke houtsoort u zich het best voelt. Wilt u meer te weten te komen? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x