Leverancier eik

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Bent u op zoek naar een leverancier of groothandel van massief eik, in de omgeving van Mechelen? Dan moet u bij ons, Hendrickx Hout, langskomen. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Europees hardhout zoals eik, beuk en kastanje. Ook tropische houtsoorten zoals padouk zijn verkrijgbaar bij ons.


Wilt u graag producten van eik bestellen?


Wij zijn dé leverancier van eik uit Mechelen

Wij zijn een leverancier en groothandel van massief eik, uit regio Mechelen, waar kwaliteit voorop staat. Wij werken samen met de beste zagerijen uit heel Europa en garanderen duurzaamheid voor onze klanten door ecologische houtproducten te gebruiken. Deze houtmaterialen, zoals eik, maar ook een Franse notelaar of een es, beschikken bovendien over de nodige PEFC- en FSC-certificaten. Wij beschikken daarnaast over ongeveer 350 m³ droogcapaciteit, zodat we elke houtsoort optimaal kunnen drogen. Wanneer u met een goede groothandel van onder meer massief eik wil raadplegen, moet u dus bij ons zijn.

Amerikaanse notelaar bestellen

Neem nu contact met ons op

Wilt u een beroep doen op ons als groothandel in massief eik, maar ook om bijvoorbeeld es- of padoukplanken te kopen? Dan staan wij met veel plezier klaar voor u. Wij zijn een groothandel in onder meer massief eik die u de beste service wilt geven. Zo zegt u onze houthandel wat u wenst en wij zorgen daarvoor. Aarzel absoluut niet om contact met ons op te nemen indien u ons wilt inschakelen als uw leverancier van verschillende houtsoorten, zoals eik. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 15 27 27 37 of door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x