Massief beuken kopen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u graag massief beuken producten kopen? Dan kunt u op ons rekenen. Hendrickx Hout uit Mechelen is al sinds de jaren ‘80 gepassioneerd door hout en specialiseert zich in Europees hardhout zoals beuk, eik en es. Voor tropische houtsoorten, zoals padoukhout, en de Amerikaanse notelaar kunt u bovendien ook bij ons terecht.


Wilt u graag producten van massief beuken bestellen?


Bij ons kunt u massief beuken producten kopen

Massief beuken parket, trappen of werkbladen kunt u bij ons kopen. Het is een duurzame houtsoort, omdat het gekenmerkt wordt als een hard en sterk type hout. Zo kunt u nog een lange tijd genieten van uw massief beuken producten die u bij onze groothandel in onder meer eikenhout, kunt kopen. Massief beuken, dat u bij onze houthandel kunt kopen, is uitstekend geschikt voor meubels, interieur en houtwaren. Het is hard, zeer goed te bewerken en splintert niet. Wij garanderen u de beste kwaliteit aan een correcte prijs. Zoekt u eerder producten in een andere Europese houtsoort, zoals de Franse notelaar? Ook dat kunt u eenvoudig bij ons bestellen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Plaats uw bestelling

Als u massief beuken producten wilt kopen, kunt u op ons rekenen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit aan een mooie prijs en bovendien vinden wij een klantvriendelijke service heel belangrijk. Heeft u nog vragen over onze houtproducten en wilt u meer te weten te komen over wie we zijn en wat we doen? Neem dan snel contact met ons op via nummer +32 15 27 27 37.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x