Beuken planken kopen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u beuken planken kopen bij een groothandel in hout? Dan is Hendrickx Hout uit Mechelen uw partner. Naast Europees hardhout, zoals eiken en beuken planken, kunt u bij ons ook terecht om luxueuzere tropische houtsoorten of Europese houtproducten te kopen.


Wilt u graag beuken planken bestellen?


Beuken planken kopen bij een specialist

U kunt beuken planken bij ons bestellen voor voornamelijk trappen- en interieurbouw. Wij hanteren onze standaardafmetingen, maar dit wil zeker niet zeggen dat wij niet ook op bestelling maatwerk laten produceren. Hiervoor werken wij samen met de beste houtzagerijen uit Europa. Al sinds de jaren ‘80 zijn wij gespecialiseerd in Europees hardhout. Dat zult u ook merken aan de hoge kwaliteit van onder andere beuken planken die wij u aanbieden, en die u kunt kopen aan een lage prijs.

Amerikaanse notelaar bestellen

Ons aanbod aan Europese houtsoorten

Wij zijn trots om te zeggen dat wij over een ruim assortiment in Europese houtsoorten beschikken. Zo kunt u niet enkel houtproducten zoals beuken planken kopen, maar ook balken in eik, planken in es, Franse notelaar en nog veel meer. Bent u eerder voor iets luxueuzer? Naast beuken planken kunt u bij ons ook nog verschillende tropische houtsoorten, zoals Sipo en Iroko, bij ons bestellen. Bovendien staan begrippen zoals duurzaamheid, ecologie en klantvriendelijkheid hoog op onze prioriteitenlijst. Wilt u dus beuken planken kopen of andere producten bestellen? Dan moet u bij onze houthandel zijn.


Bestel nu uw beuken planken

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van beuken planken? Doe dat dan zeker bij ons. Onze vakmensen staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden over hoe en waar u deze beuken planken kunt bestellen. Wilt u meer te weten komen over wie we zijn en wat we doen? Twijfel er dan zeker niet over om ons te contacteren het nummer +32 15 27 27 37 of via het contactformulier.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x