GELIJMDE PRODUCTEN

Gelijmde eiken kepers

Bent u op zoek naar degelijke gelijmde eiken kepers? Deze vindt u bij Houthandel Hendrickx uit Mechelen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in en gepassioneerd door alles wat met hout te maken heeft en willen onze klanten enkel de allerbeste kwaliteit aanbieden. Dat is dan ook de reden waarom wij met de beste houtzagerijen in Europa samenwerken.

Wilt u graag gelijmde eiken kepers bestellen?

Ontdek onze gelijmde eiken kepers

Houten gelijmde kepers, die uit onder meer eiken vervaardigd zijn, zijn een onderdeel van een dakconstructie met ribben. De kepers zijn dunne balken die het dak van bijvoorbeeld huizen of poolhouses ondersteunen. Om voldoende ondersteuning te kunnen bieden aan uw constructie, kiest u daarom het best voor kwalitatief hout, dat u bij onze houthandel kunt bestellen. Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in Europees hardhout, zoals gestoomde beuken en gelijmde eiken kepers, bieden wij ook nog verschillende tropische houtsoorten aan. Zo bieden wij ook planken in Padouk en meer aan.

Vertrouw op onze expertise

Wilt u gelijmde eiken kepers kopen in een professionele groothandel van eikenhout? Bij ons vindt u de juiste eiken planken die u nodig heeft voor uw constructie. Indien u nog vragen heeft, contacteert u ons gerust. Bel ons via het nummer +32 15 27 27 37. U kunt ook steeds ons contactformulier invullen.

GELIJMDE PRODUCTEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x