TROPISCH HOUT

Tropisch hout kopen

Bent u op zoek naar een manier om degelijk én mooi tropisch hout aan te kopen? Vertrouw dan op ons, Hendrickx Hout uit Mechelen. Wij zijn gespecialiseerd in Europees hardhout, maar ook verschillende soorten tropisch hout kunt u bij ons bestellen. Ontdek de mogelijkheden bij ons bedrijf!

Wilt u graag producten van tropisch hout bestellen?

Prachtig tropisch hout kopen in Mechelen

Tropisch hout bestellen kan perfect bij ons. Wij bieden, als leverancier van eik, verschillende soorten Europees hardhout aan, maar u kunt zeker ook tropisch hout zoals afrormosia, padouk of ipé bij ons kopen. Wij selecteren de beste stammen voor u en laten deze zagen op de dikte die u wenst of we kopen het hout rechtstreeks in plankvorm aan. Voor de import van de tropische houtsoorten werken wij nauw samen met verschillende Belgische invoerders. Zo kunt u tropisch hout van de hoogste kwaliteit bestellen aan een mooie prijs bij onze houthandel

Tropisch hout bestellen

Ook al richten we ons hoofdzakelijk op Europese hardhoutsoorten, toch blijven we open staan voor enkele degelijke tropische hardhoutsoorten. Hiervoor werken we nauw samen met de Belgische invoerders. Houtsoorten als Afrormosia, Afzelia, Padouk, Azobé, Ipé, Sipo,… behoren tot de mogelijkheden.


We selecteren hiervoor de beste stammen en laten deze zagen op de gewenste dikte of kopen het hout reeds bekantrecht aan in planken of balken.

Koop nu uw tropisch hout

Tropisch hout kopen, dat doet u het best bij ons. Onze vakmensen staan graag voor u klaar bij vragen of opmerkingen. Wilt u ook graag meer weten over onze andere houtproducten? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.


TROPISCH HOUT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x