Padouk planken kopen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u graag van de houtsoort padouk planken kopen bij een betrouwbare groothandel? Stop dan maar met zoeken. Wij bij Hendrickx Hout staan garant voor de hoogste kwaliteit aan de beste prijs. Wij bieden een ruim assortiment aan tropische houtsoorten aan, zoals de padouk, maar ook ipé en afzelia.


Wilt u graag padouk planken bestellen?


Padouk als houtsoort voor uw planken kopen doet u bij ons

Padoukhout kopen is een goede keuze. Padouk is immers een tropische houtsoort die een mooie rode kleur heeft en daardoor als zeer luxueus wordt gezien. Padoukhout kunt u bijvoorbeeld kopen om een mooi terras aan te leggen in uw tuin of voor uw interieur. De mooie rode kleur van de planken uit padouk die te koop staan bij ons, biedt verschillende mogelijkheden. Bovendien krijgen de planken uit padouk, die bij ons te koop staan aan een mooie prijs, na een tijdje een prachtige zilverkleurige schijn. Wilt u toch geen padoukhout kopen, maar eerder bijvoorbeeld beukenhout? Dan kunt u zeker ook bij onze houthandel terecht. Wij zijn immers al sinds de jaren ‘80 gespecialiseerd in Europees hardhout en daarom kunt u bij ons ook beuken planken kopen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Prachtige padouk als planken te koop

Het allermooiste padoukhout om binnen én buiten te leggen, kunt u bij ons kopen. Door het prachtige padoukhout te kopen bij ons, kiest u niet enkel voor een houtsoort met een luxueuze en mooie uitstraling, maar draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Padoukhout, dat u bij ons kunt kopen, behoort namelijk tot de meest ecologische houtsoorten in de wereld. Bent u toch meer op zoek naar balken in eikenhout of planken in essenhout? Bij ons zijn er tal van mogelijkheden. Wij dragen duurzaamheid, ecologie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bovendien willen wij de allerbeste kwaliteit van padouk planken te koop stellen dus wij staan garant voor u.


Koop nu uw planken uit padouk

Wanneer u luxueuze planken in padouk zoekt die te koop staat aan een mooie prijs, moet u bij ons zijn. In de jaren ‘80 groeide onze passie voor hout en dat is er nooit uitgegaan. Heeft u nog vragen over onze houtproducten of wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x