Eiken bolen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u op een eenvoudige manier mooie eiken bolen kopen? Dat kunt u zeker bij ons, Hendrickx Hout uit Mechelen, doen. Bij eiken boolplanken wordt de boom overlangs in schijven gezaagd. U krijgt hierdoor een prachtige plank waarbij de schors van de boom al dan niet nog te zien is.


Wilt u graag eiken bolen bestellen?


De mooiste eiken bolen kunt u bij ons kopen

Bij ons kunt u eiken bolen van topkwaliteit aan een voordelige prijs kopen. We hebben verschillende houtsoorten die we als bolen in verschillende afmetingen aan u leveren zoals eiken en nog veel meer. Door onze goede samenwerking met verschillende bosexploitanten hebben wij bovendien een constante aanvoer van kwalitatieve boomstammen. Uit deze stammen, van onder andere eiken, maken wij de mooiste boolplanken. Al jaren zijn wij gepassioneerd door hout en dat kunt u ook zien aan onze houtproducten. Wij blijven ons specialiseren in Europees hardhout, zoals eiken boolplanken, balken van Franse notelaar of essen planken.

Amerikaanse notelaar bestellen

Zo werken wij

Wii hebben twee manieren van aanpak die beide zeer efficiënt zijn. De eerste manier is dat we hout op stam, van bijvoorbeeld eiken, aankopen in België en we die zelf tot bolen zagen in loondienst. Ofwel kopen we de eiken boolplanken, rechtstreeks aan in Frankrijk. Deze stammen worden steeds ontschorst, gezaagd en gelat om dan rustig aan te drogen in de wind vooraleer ze in de droogkamer gaan. Bent u eerder op zoek naar balken in eikenhout? Dan kunt u daarvoor ook zeker een beroep op ons doen.


Bestel nu uw eiken bolen

Wij garanderen u de hoogste kwaliteit van eiken boolplanken en dat aan een mooie prijs. Heeft u nog vragen over de producten of services van onze houthandel? Aarzel dan absoluut niet om contact op te nemen met onze vakmensen. U bereikt ons snel en eenvoudig door ons te bellen naar het nummer +32 15 27 27 37.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x