Eiken planken bestellen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u graag eiken planken bestellen voor binnen of buiten? Dan moet u langskomen bij Hendrickx Hout in Mechelen. Al onze houtproducten zijn voorzien van de PEFC- en FSC©-certificaten. Wij dragen ecologie en duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel en beschikken enkel over kwalitatief hout.


Wilt u graag eiken planken bestellen?


Eiken planken bestellen in regio Mechelen

Of u nu eiken planken wilt bestellen voor buiten of binnen, u bent hiervoor altijd welkom bij onze houthandel. Al sinds de jaren ‘80 zijn wij gepassioneerd door hout en specialiseerden we ons in Europees hardhout. Wij werken voor onder meer onze eiken planken, samen met de beste houtzagerijen uit Europa, waardoor wij u hoge kwaliteit aan een lage prijs kunnen garanderen. Bovendien kunt u niet enkel eiken planken bij ons bestellen, maar ook essen of beuken planken. Verkiest u eerder iets tropisch? Kies er dan voor om onze padoukplanken te kopen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Bestel bij ons uw eiken planken

Door eiken planken te bestellen bij ons, geeft u een prachtige authentieke stijl aan uw interieur. Bovendien kunnen ze best tegen een stootje, u kunt ze dus ook altijd als terras gebruiken in uw tuin. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van eiken planken of wilt u ze graag bestellen? Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan op het nummer +32 15 27 27 37.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x