Europees hardhout

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Europees hardhout kunt u kopen bij Hendrickx Hout, al sinds de jaren ’80 een vaste waarde in de houtindustrie. Doordat wij steevast samenwerken met de beste houtzagerijen uit Europa kunnen wij u hoge kwaliteit aan een lage prijs aanbieden. Daarnaast dragen wij bij het verdelen van ons Europees hardhout, ecologie en duurzaamheid hoog in het vaandel.


Wilt u graag Europees hardhout bestellen?


Europees hardhout uit ons ruime assortiment kopen

Wij bieden u een ruim assortiment aan Europees hardhout aan, dat u aan een mooie prijs bij ons kunt kopen. Zo kunt u verschillende producten in Europees hardhout bij ons kopen. Wij beschikken over essen planken, balken in beukenhout, eiken bolen en producten die vervaardigd zijn uit de Franse notelaar. Voor ieder is er wel wat wils. Bovendien beschikken al onze houtproducten over de nodige PEFC- en FSC©-certificaten. Europees hardhout, dat u bij ons aan een mooie prijs kunt kopen, is immers beter voor het milieu dan andere houtsoorten. Wilt u producten gemaakt van de Amerikaanse notelaar bestellen? Of bent u op zoek naar tropische houtsoorten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen staan graag voor u klaar bij vragen of opmerkingen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Doe een beroep op ons

Al sinds de jaren ‘80 zijn wij gepassioneerd door Europees hardhout en maakten we hier dan ook onze specialisatie van. Bent u benieuwd naar ons verhaal of wilt u contact opnemen met ons voor meer informatie of bij vragen over onze houtproducten? Dat kan zeker. Aarzel niet om onze houthandel te contacteren op het nummer +32 15 27 27 37 of via het e-mailadres info@hendrickx-hout.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x