Massief hout kopen

✔  Hecht familiebedrijf

✔  Samenwerking met experten

✔  Ecologisch en duurzaam

Wilt u graag massief hout kopen bij een professionele houtleverancier? Dan zit u op de juiste plaats bij Houthandel Hendrickx uit Mechelen. Al sinds de jaren 80 zijn we gepassioneerd door alles wat met hout te maken heeft. Daarom zijn wij dé perfecte partner wanneer u graag massief hout aan een mooie prijs wilt kopen.


Wilt u graag producten van massief hout bestellen?


Ontdek het kwalitatief massief hout dat u bij ons kunt kopen

Massief hout, dat u bij ons aan een mooie prijs kunt kopen, wordt voornamelijk gebruikt voor het vervaardigen van meubels en wanden. Maar ook in de bouw, interieurbouw, meubelmakerijen en ga zo maar verder, is massief hout uitermate geschikt. Bovendien is het massief hout, dat u bij ons kunt kopen, ook steeds duurzaam en ecologisch. Wij werken steeds samen met de beste houtzagerijen uit Europa, waardoor u steeds vertrouwt op de hoogste kwaliteit. Datzelfde geldt niet alleen wanneer u massief hout bij ons gaat kopen, maar ook wanneer u een gestoomde beuk wilt bestellen.

Amerikaanse notelaar bestellen

Bestel nu uw hout

Wij zijn een leverancier van eik en andere houtsoorten waarbij u kwalitatief massief hout kunt kopen aan een mooie prijs. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar +32 15 27 27 37. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over de producten die wij als houthandel aanbieden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x